Dsc00826

Wie kan een beroep doen op ons?

Als grondboorbedrijf komen we in contact met een brede doelgroep. We staan zowel warmtepompinstallateurs, HVAC-installateurs, (bouw)aannemers, projectontwikkelaars, architecten, studiebureaus als particulieren bij. We voorzien geothermische installaties voor zowel residentiële als utiliteitsprojecten. We komen dus langs in onder andere woningen, gebouwen, fabrieken, kantoren, scholen, winkels, garages, ziekenhuizen en energiecentrales. We zijn actief over heel België.

Waarom Climadrill inschakelen als grondboorbedrijf?

Vóór de oprichting van ons eigen grondboorbedrijf waren we actief in soortgelijke bedrijven op Europees niveau. Dankzij onze kennis en ervaring groeiden we uit tot een van de grootste grondboorbedrijven in België.

Schakel Climadrill in voor geothermisch advies, brondimensioneringen, ontwerpen, geothermische boringen en BEO-velden. We verwijzen je bovendien door naar de juiste warmtepompinstallateurs.

We beschikken over 5 eigen boortorens en voegen daar binnenkort nog eens 5 machines aan toe. Dat stelt ons in staat om zowel de kleinste boring als het grootste BEO-veld te realiseren binnen de afgesproken termijn.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk doorzetters die blijven doorgaan tot je geothermische installatie volledig operationeel is en dat ook blijft. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en lossen eventuele problemen snel op.

De richtlijnen omtrent energiezuinig verwarmen worden almaar strenger. Door een warmtepomp te integreren, maak je een woning of gebouw klaar voor de komende 50 jaar.

Dsc00783
Geothermie

Grondboorbedrijf voor geothermische boringen

We zijn een gespecialiseerd grondboorbedrijf voor ondiepe geothermische grondboringen van 50 tot 200 m diep. Aan de hand van aardwarmtewisselaars in de bodem onttrekken we aardwarmte als bron van energie. De geothermische warmtepomp transformeert die energie tot rechtstreeks bruikbare temperaturen en stuurt ze naar het verwarmings- of koelsysteem van de woning of het gebouw.

Geothermische boringen

Dsc00810

Geothermische studie, advies en begeleiding

We voeren geothermische studies uit waarbij we het benodigde aantal warmtewisselaars, de diepte en de configuratie ervan berekenen. Dat stemmen we volledig af op onder andere de energiebehoefte, geologie, hydrogeologie en hydraulische configuratie van de aardwarmtewisselaars. Een goede brondimensionering garandeert jou en je klanten een hoog rendement, een minimaal elektrisch verbruik en een lange levensduur.

We bepalen eveneens de ruimtelijke inpassing van het geothermische systeem, situeren de boorlocaties, de leidingen en leggen ook vast wanneer we bij jou langskomen.

Geothermische studie, advies en begeleiding

Dsc00789

BEO-velden

Bij grote residentiële of utilitaire projecten leggen we BEO-velden aan, zoals voor fabrieken, kantoren, scholen, winkels, garages, ziekenhuizen of energiecentrales. Die voorzien we van een compleet, gesloten circuit van verticale boringen tussen 50 en 200 m diep.

BEO-velden

Img 20210827 135021369 Hdr
Warmtepompen

Uitgebreid advies over warmtepompen

Naast grondboorbedrijf zijn we ook een klankbord voor particulieren omtrent warmtepompen. Krijg een inzicht in de verschillende types warmtepompen, richtprijzen, voordelen, mogelijke toepassingen, wetgeving en premies.

Dsc00828

Vast team van warmtepompinstallateurs

Zoek je nog een bekwame partner voor de integratie van een warmtepomp in een woning of gebouw? Als grondboorbedrijf werken we al jaren intensief samen met warmtepompinstallateurs. Intussen bouwden we ons eigen vaste netwerk op van erkende partnerinstallateurs die doen wat ze beloven.

Vind een warmtepompinstallateur

Ben je zelf een ervaren installateur van warmtepompen en ben je op zoek naar projecten op vaste basis? Wij verwelkomen graag gecertificeerde partnerinstallateurs die deel willen uitmaken van onze hoogstaande projecten. Je hebt de garantie op aantrekkelijke prijzen, een volle planning en een goede kennisondersteuning.

Word onze installatiepartner

Dsc00901
Dsc00853
Dsc00790

Vervoeg ons team

Zou je graag deel willen uitmaken van ons grondboorbedrijf, als boormeester of –helper, aansluiter, administratief medewerker, projectleider of managing partner? We kijken altijd uit naar extra werkkrachten die onze geothermische projecten naar een hoger niveau tillen. Voor ons heeft ervaring of een technische achtergrond geen prioriteit, een gemotiveerde persoonlijkheid wel. We zorgen ervoor dat je een aangepaste opleiding krijgt, afgestemd op jouw functie.

Solliciteer spontaan