Waarom een vaste grondboorfirma inschakelen?

Wanneer je ervoor kiest om de geothermische boringen voor je warmtepompen door Climadrill te laten uitvoeren, ben je zeker van een goed gevulde planning. Ons klantenbestand bestaat uit zowel bestaande als nieuwe klanten. Niet alleen particulieren, maar ook HVAC-installatiefirma’s, bouwaannemers, projectontwikkelaars, architecten en studiebureaus doen op regelmatige basis een beroep op ons.

Wij zijn actief over heel België. In Vlaanderen voeren we voornamelijk spoelboringen uit vanwege de zachte ondergrond. In Brussel, Wallonië en de Vlaamse Ardennen staan we voornamelijk in voor hamerboringen, door de rotsachtige, moeilijk doordringbare grondlagen. Op lange termijn zullen we ook een filiaal openen in Leuven of Wallonië. Ook Frankrijk biedt heel wat mogelijkheden naar de toekomst toe.

Voor een optimale werking van de geothermische warmtepomp is een vakkundige brondimensionering, een kwalitatieve boring en een correcte warmtepompafstelling vereist. Bij Climadrill deden we al heel wat ervaring op in gelijkaardige Europese bedrijven. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een van de grootste grondboorbedrijven in België en beschikken we over geavanceerde boortorens die jou elke keer een feilloze, kwalitatieve boring garanderen. Jij kan op jouw beurt je klanten verzekeren van een betrouwbare, stabiele warmtepomp die volledig correct afgesteld is.

Bij Climadrill is het ons doel om samen met de warmtepompinstallateur als één partij te communiceren naar de klant toe. Heeft de eindklant een vraag over zijn geothermische warmtepomp, dan vormen we samen zijn vaste aanspreekpunt. We zien erop toe dat zijn installatie volledig operationeel is en dat ook blijft doorheen de jaren.

Door de handen in elkaar te slaan, vergroten we onze gezamenlijke kennis. Als warmtepompinstallateur ken je de ins en outs van een complete geothermische installatie. Als grondboorfirma weten wij waar de aandachtspunten liggen voor de warmtepompinstallatie.

Dsc00789

Meteen een boring laten uitvoeren voor een geothermische warmtepomp?

Heb je al een boringaanvraag ontvangen voor een geothermische warmtepomp? Vul ons prijsaanvraagformulier in. Wij bekijken alle gegevens en voeren een geothermische studie uit. Vervolgens sturen we je een gedetailleerde prijsofferte terug.

Vul ons prijsaanvraagformulier in

Eén team met Climadrill

Gekende speler in de sector

We leerden de kneepjes van het vak in gelijkaardige Europese bedrijven. Die verworven kennis maakt ons vandaag een van de grootste grondboorbedrijven in België.

Korte uitvoeringstermijnen

We bezitten een kwalitatief machinepark met 5 boortorens. Binnenkort breiden we uit naar 10 boormachines. Daardoor zijn we in staat om zowel kleine als omvangrijke projecten te realiseren.

Sublieme service

Bij Climadrill zijn we gekend om onze doorgedreven service. We verlaten het terrein pas als de installatie volledig operationeel is en zorgen ervoor dat ze dat ook blijft de komende jaren.